Listen

Banner SmartUIB

SmartUIB is an institutional project of the University of the Balearic Islands (UIB); it is created through Executive Decision 10774 (Full Official UIB, FOU, number 389). This innovation initiative, at the framework of the Vice President for innovation and transfer, is intended to improve, in general, the efficiency of the university, to develop smart technologies to transfer to society and improve the employability of students forming it with a spirit of innovation and entrepreneurship.

The core of our lines of work is SUSTAINABILITY, believes in MULTI-DISCIPLINARITY that creates APPLIED knowledge to REGENERATE and TRANSFORM our environment...

... hence S.M.A.R.T. UIB (although we drop the periods often, becasuse they're rather cumbersome to type).

"2014 Balearic Islands Information Society" initiative for innovation AWARD; by Socinfo Foundation and the magazine "Information Society". Palma, May 7, 2014.

Ca ses Llúcies opens the door to innovation in sustainability

 

  Wednesday, 22/March/2017

Data: 28/03/2017

Lloc: Campus de la UIB. Carretera de Valldemossa km 7,5. Palma (Illes Balears)

SmartUIB i el Vicerectorat de Campus, Cooperació i Universitat Saludable en el marc de la IV Setmana Saludable a la UIB, organitza la III Jornada del Vehicle Elèctric a la UIB. A la jornada s’organitzen les activitats següents: “Prova un cotxe elèctric” i “Prova una bici i una moto elèctrica urbana”, que permetran fer proves de conducció d’aquests vehicles elèctrics pel campus; una usuària quotidiana del cotxe elèctric des de fa tres anys, Irene Nadal, ens donarà a conèixer la seva experiència de conducció amb aquest tipus de vehicle elèctric; també hi haurà una sessió explicativa per saber com funciona el cotxe elèctric i com es pot treure-li el màxim partit, a càrrec de Renault España; l’empresa Urban Drivestyle ens parlarà de la seva experiència amb les bicicletes i les motos elèctriques urbanes. Finalment, a la taula rodona s’exposarà i debatrà la visió que es té, transcorregut un any de l’anterior edició, de diverses qüestions relacionades amb la mobilitat sostenible amb el vehicle elèctric com, per exemple, les següents: estam preparats per a la mobilitat sostenible?, com s’està evolucionant?, quins inconvenients hi ha encara? Aquestes i altres preguntes dels assistents les intentaran resoldre els convidats a la taula rodona.

Related contents