Visita el Centre d'Innovació Ca ses Llúcies

This language version doesn't exist

Per què t'interessa Ca ses Llúcies?

Ca ses Llúcies és un projecte pensat en clau de sostenibilitat que pretén posar el focus en aquells temes relacionats amb la formació, l’orientació, el desenvolupament, l’edificació, la tecnologia i la innovació.

Per complir aquesta missió, posa a disposició de la societat tot un seguit d’activitats que comprenen conèixer el projecte Ca ses Llúcies, un laboratori multidisciplinari d’innovació i tecnologia, i un espai habilitat per fer-hi xerrades, cursos, seminaris i jornades de temàtica lligada als objectius de l’SmartUIB.

El nou Centre d’Innovació de la UIB esdevé, així, un entorn ideal que ofereix:

  • Una visió empírica respecte dels models de construcció sostenible i intel·ligent que la Unió Europea planteja amb vista a un futur immediat.
  • Una manera d’implicar-se activament i productivament en la lluita contra el canvi climàtic emprenent l’acció, educant i formant els professionals i les generacions futures gràcies a la transferència de coneixements.
  • Una oportunitat exclusiva d’experimentar de primera mà amb la innovació i desenvolupar diferents projectes d’investigació i de recerca que generin valor afegit i aportin benefici al conjunt de la societat.
  • Un espai excel·lent per a professionals que volen renovar o reorientar el seu negoci envers una via més sostenible o bé donar-hi més exposició, i també per a aquells que es volen introduir en el sector de la bioconstrucció.

És, en definitiva, una experiència única a les Illes Balears, tant per les característiques del projecte com per les possibilitats presents i futures que ofereix.

Destinataris

Estudiants 

Aquest grup inclou: Primària (5è i 6è), ESO, Batxillerat, FP, universitaris (graus, màsters i doctorats) de dins i de fora de la UIB i futurs estudiants que no formen part dels grups anteriors

Professorat

El professorat de primària, secundària, formació professional, batxillerat i universitari que desitgi preparar una futura visita per als seus alumnes o que vulgui participar-hi per recollir informació i experiència amb vista a programes de formació i difusió de recerca i innovació. S’inclouen també en aquest grup els orientadors.

Empreses i experts

Aquelles persones que per motius professionals tinguin interès a visitar el centre, com ara: empreses dedicades a la domòtica, a la construcció i bioconstrucció; proveïdors de material ecològic; empreses d’energies renovables, immobiliàries, turístiques..., així com empreses i associacions amb departaments de formació i orientació laboral.

Societat en general

Qualsevol ciutadà interessat a conèixer el Centre de ses Llúcies i com es desenvolupà el projecte, així com les distintes activitats que s’hi organitzin.

Descripció de l'espai d'ús disponible

PLANTA BAIXA

Sala polivalent

Capacitat: màx. 25 persones

Sala de reunions

Capacitat: 6 persones 

  • Visites (estudiants i altres col·lectius): demanam fer-nos saber el nombre de persones (en el cas de grups molt nombrosos, hi ha la possibilitat de coordinar diferents torns).

  • Esdeveniments (ponències, jornades, congressos...): màx. 25 persones

JARDÍ I ESPAIS EXTERIORS

Pati amb zona per berenar a l'aire lliure

Reserva d’espais i Sol·licitut de visites guiades

Normes d'ús Ca ses Llúcies